Příspěvky

Zobrazují se příspěvky z září, 2023

Osobní pomoc v začátcích, jak začít vydělávat SocialGood token (SG)

Chtěli byste to zkusit a netroufáte si, nebo nevíte jak začít? Napište mi na e-mail otutom.com@gmail.com .

Nakupujete na Aliexpressu? Upravte lehce postup nákupu, a vydělávejte zajímavou kryptoměnu

Obrázek
Hodnota kryptoměny SocialGood stabilně roste díky patentovanému systému. Získejte tuto kryptoměnu tím, co už děláte, jen to dělejte malinko jinak. Např. za nákup na Aliexpressu, pokud dodržím určitý postup, nezaplatim víc, a přitom získám zajímavě vyvíjející se kryptoměnu. Zjistěte více o tokenu Etherea SocialGood (SG)  a jak jej získat tím, co už děláte.

SG (SocialGood) - proč se mi nezapočítal SG token při nákupu na Aliexpressu?

Když jsem poprvé nakoupil přes aplikaci SocialGood, tak se mi to vlastně nepovedlo. Nainstaloval jsem si aplikaci, vyhledal e-shop Aliexpress, přihlásil se, udělal objednávku. A žádný token SG se mi nezapočítal. Co jsem udělal špatně? Dočetl jsem se na anglických  webech několik upozornění. Když jsem se jimi řídil, token SG se mi započítal: 1. Do e-shopu se musím přihlásit e-mailem a heslem, ne přes rozhraní na jeden klik "přihlásit se přes Google" apod. 2. Produkt musím vždy vyhledat znovu, a ne obnovit dřívější objednávku. 3. Lépe se to obsluhuje na počítači s rozšířením SocialGood do prohlížeče Chrome, než v mobilu (v mobilu se to při nákupech tříští s oficiálními aplikacemi eshopů nainstalovaných v zatížení). Tam se mi stalo, že se to oreplo do aplikace Aliexpress, a tam se nezapočítal žádný token SG. 4. V prohlížeči Chrome v počítači jsou jasně vidět produkty označené "Ad". Ty jsou jednak častěji dražší (reklamy), a také proklik na tyto reklamy zruší bonus toke

Nakupujete na Aliexpressu? Vydělávejte u objednávky kryptoměnu SocialGood (SG)

Obrázek
Aliexpress je jednou z nejoblíbenějších nákupních platforem na světě. Nabízí širokou škálu zboží za nízké ceny. Pokud jste pravidelným zákazníkem Aliexpressu, pak byste měli vědět o možnosti vydělat si na svých nákupech s SocialGood SG. Co je SocialGood SG? SocialGood SG je kryptoměna, která umožňuje lidem šetřit peníze a zároveň podporovat dobročinné organizace. Pokud nakupujete na partnerských webových stránkách, jako je Aliexpress, získáte za své nákupy cashback ve formě SG tokenů. Tyto tokeny můžete poté vyměnit za fiat měnu nebo použít na nákupy na dalších partnerských webových stránkách. Jak to funguje? Chcete-li začít s SocialGood SG, stačí si stáhnout aplikaci SocialGood a vytvořit si účet. Poté se přihlaste k partnerskému programu Aliexpressu a začněte nakupovat. Za každý nákup získáte cashback ve formě SG tokenů. Takhle to vypadá po týdnu: Proč je to úžasné? Existuje několik důvodů, proč je úžasné vydělávat na nákupu na Aliexpressu s SocialGood SG: Je to zdarma.

SocialGood (SG) - Kryptoměna, jejíž hodnota neustále roste a je snadné ji získat

Obrázek
Tato kryptoměna je pro mě velkým překvapením. Podívejte se, jak roste její hodnota poslední dobou: Podívejte se na aktuální hodnotu nyní: Aktuální hodnota SG Patentovými způsobem se o tuto kryptoměnu starají její tvůrci, a proto její hodnota neustále roste. SG - SocialGood - Zjistěte o této kryptoměně více.